Terug naar overzicht

Management teams & Leiderschap 

3 daagse masterclass 

Arbor Consulting en TIAS hebben samen een unieke driedaagse masterclass ontwikkeld die zich richt op de belangrijkste uitdagingen en kansen bij de implementatie van bedrijfstransformaties: de Management Teams & Leiderschap module. Deze module geeft kritisch inzicht in de impact van jouw leiderschap op de organisatie. We maken daarbij gebruik van onze gezamenlijke ervaring en de lessen die we hebben geleerd in zowel de militaire als de zakelijke omgeving.

Leiderschap centraal

Leiderschap is daarbij de verbindende schakel. Je leert hoe je een meer betrouwbare leider kunt worden in de ogen van al je stakeholders. Het algemene doel van de Management Teams & Leiderschap module is het ondersteunen van de transformatie van jouw bedrijf of organisatie door de bewustwording dat alles begint bij jou als leider. Dit alles maakt de Management Teams & Leiderschap module tot een uniek senior leiderschapsprogramma.

De Management Teams & Leiderschap module is opgebouwd volgens de belangrijkste principes van militair leiderschap waarmee je kunt opereren in een dynamische omgeving:

  • Vertrouwen: Vertrouwen als overkoepelend fundament
  • Verbinden: Voortdurende persoonlijke ontwikkeling van leiders
  • Leidinggeven: Doelgericht leiderschap; alles draait om het team
  • Stimuleren/activeren: Het vermogen om integraal leiding te geven

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Hoe en wat je gaat leren


Tijdens dit programma maak je kennis met de beste militaire werkmethoden in de wereld. Je werkt nauw samen met je collega’s van wie je continue feedback krijgt en kunt reflecteren. Om de impact van het programma te maximaliseren, vragen we je om voor en na het programma tijd te reserveren om het programma voor te bereiden en om na te denken. Tijdens het programma besteden we speciale aandacht aan de ontwikkeling van jouw eigen leiderschapskwaliteiten. Bercan Günel, onze executive coach, zal de groep op dit aspect begeleiden. Aangevuld met echte ervaringen uit het leger, en met opdrachten, presentaties, groepswerk en inspirerende dinertoespraken maken de Management Teams & Leiderschap module tot een uniek senior leiderschapsprogramma.

Meer weten?
De leiderschapstrainingen van Arbor Consulting zijn op aanvraag in-company beschikbaar. Neem daarvoor contact op.

Meer over management teams & leiderschap

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Business Coaching  

De business coaching concepten van Arbor Consulting zijn geschikt voor 1:1 coaching en coaching van kleine (4-5) management teams. Er volgt altijd eerst een uitgebreide (kosteloze) intake waarbij de behoefte van het individu of het team wordt geïnventariseerd en er wordt vastgesteld of er een match is tussen coach en individu/team. Daarna wordt er een maatwerkprogramma samengesteld waarbij onder andere het aantal coaching sessies en de gewenste resultaten worden afgestemd.

Meer weten over de Business Coaching concepten van Arbor Consulting?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan!

Plan adviesgesprek

Pascal Hogenboom

Founding partner Bel +31 (0)6 1174 9874