Terug naar overzicht

Strategisch management

Wat als het niet volgens plan gaat

Externe ontwikkelingen die de organisatie bedreigen? Een nieuwe propositie die maar niet wil landen in de markt? Een cultuurveranderingsprogramma dat maar niet slaagt? Of nog impactvoller. Een combinatie van bovenstaande voorbeelden? 

Niet zelden kiezen organisaties dan voor de vlucht voorwaarts door (een deel van) het team te vervangen, weer een theoretisch adviesrapport te laten opstellen of een andere organisatiestructuur te implementeren. Of erger nog. Een combinatie daarvan. 

Arbor Consulting doorbreekt deze vicieuze cirkel door het toepassen van de werkwijze Listen, Learn, Lead & Repeat.

Eerst luisteren en de echte oorzaken van knelpunten op tafel krijgen en daarna- samen- werken aan de oplossingen. Arbor Consulting garandeert een gedegen second opinion inclusief analyse van onderliggende oorzaken en een gedragen advies met concrete oplossingsrichtingen.

BENIEUWD NAAR WAT DIT VOOR UW ORGANISATIE KAN BETEKENEN?

STRATEGISCH ADVIES PER SECTOR
image

Altijd passende expertise

Elk verandervraagstuk is anders, want de mix van uw organisatie, uw medewerkers, uw leiders en markt is altijd uniek. Standaardproposities met standaard adviesteams zijn dan ook niet de oplossing. Wat wél werkt, is het samenstellen van een maatwerkteam uit een brede pool van professionals. Arbor Consulting beschikt over een uitgebreid netwerk van uiteenlopende specialisten. Zo zorgen we ervoor dat passende expertise altijd verzekerd is.

Second opinion strategie

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan!

Plan adviesgesprek

Pascal Hogenboom

Founding partner Bel +31 (0)6 1174 9874