image

Over Arbor Consulting

Strategisch management en stakeholdermanagement zijn onlosmakelijk verbonden. Elke strategie heeft immers draagvlak nodig. Wie draagvlak wil creëren, moet eerst de belangen van alle stakeholders onderkennen en erkennen. Dat begint bij de grootste stakeholder van ons allemaal, de planeet Aarde. Bij Arbor Consulting vinden we dan ook dat een duurzame bedrijfsvoering het uitgangspunt van iedere moderne organisatie zou moeten zijn.

 

image

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

‘Wees de verandering die je in de wereld wilt zien’ (Gandhi)

Practice what your preach. Wie duurzaamheid uitdraagt, moet daar ook naar handelen. Arbor Consulting gelooft dat het integreren van een duurzame bedrijfsvoering vooral een kwestie van mindset is. Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn, integendeel: duurzame en economische initiatieven kunnen elkaar prima versterken.

image

Hoe onderneemt Arbor Consulting maatschappelijk verantwoord

Arbor Consulting heeft zich als partner aangesloten bij MVO Nederland en commiteert zich daarmee aan het MVO Manifest, wat staat voor een gezonde balans tussen People, Planet en Profit. De duurzaamheidsvisie is gebaseerd op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Concreet:

  • Wie mentaal en fysiek gezond is, levert meer toegevoegde waarde. Daarom sponsort Arbor Consulting sport- en voedingsprogramma’s voor medewerkers.
  • Werknemers rijden in volledig elektrische voertuigen.
  • Het bedrijfspand is uitgerust met zonnepanelen.
  • Het bedrijfspand is zo volledig mogelijk geïsoleerd.
  • Het bedrijfspand is voorzien van een aircosysteem dat verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Dit systeem is aangesloten op het stroomnet dat wordt gevoed door zonnepanelen.
  • Stand 01 mei 2020: 15.456 kilogram CO2 uitstoot bespaard sinds december 2017.
image
Arbor Consulting is actief partner van MVO Nederland. Voor het bereiken van een nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met transparante ketens.
Pascal

Over Pascal Hogenboom

Arbor Consulting is een initiatief van Pascal Hogenboom, voormalig CEO van Aon Hewitt in Nederland. Pascal heeft een bewezen staat van dienst in zowel de financiële sector als bij Defensie. Die combinatie van zakelijk en militair heeft hem gemaakt tot een leider die ook onder hoge druk rustig blijft en het overzicht houdt. Kenmerkend is zijn vermogen om kansen en risico’s te identificeren en het eindresultaat altijd in het vizier te houden. Slagvaardig en doelgericht.

Een uitgebreid CV inclusief portfolio en referenties is op aanvraag beschikbaar.

 

‘Het adaptief vermogen van een organisatie neemt pas toe als het adaptief vermogen van haar leiders wordt ontsloten en ontwikkeld.’
– Pascal Hogenboom