Terug naar overzicht

Seminar Basel IV 03 september 2019 te Huizen.

Op uitnodiging van Triple A en SAS heeft Pascal samen met o.a. Tom Middendorp, Stephan van Weeren en Maurits Bakker een inleiding mogen geven aan 55 risk managers over het snel veranderende speelveld van risicomanagement in de banken sector en welke lessons learned er kunnen worden geleerd uit de risico aanpak van Defensie. Bijzonder hoeveel deze sectoren nog van elkaar kunnen leren als het gaat om integraal risicomanagement, datamanagement en leiderschap onder moeilijke omstandigheden.

Meer weten?

Seminar Pensioenuitvoering  02 juli 2019 te Amsterdam

Op uitnodiging van Sprenklers & Verschuren heeft Pascal een inleiding verzorgd aan 30 pensioenfondsbestuurders over het snel veranderende speelveld van pensioenadministrateurs en platformleveranciers. Samen met Robert Hendrickx van HIBIN, Jeroen Elbertse van AxyWare en Tobias Bastian van Sprenklers & Verschuren geschetst welke mogelijke gevolgen dit veranderende speelveld heeft voor pensioenfondsen en wat men zou kunnen doen om hierop voor te sorteren. 

Meer weten?

Transparency Taskforce (TTF) 6 juni 2019 te Amsterdam

Tijdens het seminar van TTF in Amsterdam legde Pascal Hogenboom de impact uit van purpose led leadership op het herstellen van vertrouwen in de financiële sector.

Bekijk de presentatie

Interview Financial Investigator

In april 2019 werd Pascal Hogenboom van Arbor Consulting samen met Sir Richard Shirreff en Paul Boerboom geïnterviewd door Financial Investigator. Lees het artikel "Battling the Risks" hieronder.

Lees meer

Interview Consultancy.uk

Pascal Hogenboom, Founding partner van Arbor Consulting werd geïnterviewd door Consultancy.uk in januari 2019. Lees het artikel  "Strategia champions military planning for corporate risk management" via de onderstaande link.

Lees het interview

Voormalig CEO Aon Hewitt start eigen adviesbureau

Pascal Hogenboom startte Arbor Consulting in oktober 2018. Consultancy.nl schreef erover op hun website. Lees het artikel via de onderstaande link.

Lees het artikel

100% Afbeelding

content-image content-image content-image

Meer informatie?

Vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan!

Plan adviesgesprek

Pascal Hogenboom

Founding partner Bel +31 (0)6 1174 9874